TREK-SELLE SAN MARCO WATCH TILL HÖG VALTELLINA BIKE MARATHON

31/07/2017 0
Avslutade fästena av mästerskapen tricolor Marathon och längdskidåkning som har gett tillfredsställelse och goda lägen för att Trek-Selle San Marco laget, neroaranciofluo idrottare flytta hårkorset på Alta Valtellina Bike Marathon planerad till i morgon i hjärtat av nationalparken Stelvio, där många den stora feta hjulen förväntas göra strid.
 
Bland dem vinnaren av den senaste utgåvan Samuele Porro cykelkläder Trek Selle San Marco, som höjer sin kandidatur på selektiv kurs uppbyggda kring Valdidentro (SO), mellan Bormio och Livigno, i hjärtat av Alperna, där glaciärerna och röra vid himlen. Med den starka biker Como Fabian Rabensteiner kallas också för att bekräfta utmärkt skick tydligt i de senaste tävlingarna, som stöds av det faktum att Valtellina är hem för de hårda utbildningar stöds av barnen i venetianska laget, när de inte är involverade i tävlingar.
 
Alta Valtellina Bike Marathon öppnar till 17 i dag med en presskonferens av de mest framgångsrika ryttare, inklusive naturligtvis samma Porro och Rabensteiner. Banan förberedd för maraton kategori vindar 93 km och 3500 meter. i höjd: nyhet i år är 18 km att gå, när från Alpe Boron istället förlora höjd klättra igen till Alpe Prei på 2210 meter. över havet. I denna nya och utmanande väg total längd av en kilometer och en fjärdedel mil är en del av "väggen i Alpe Prei" en mycket borderline utmaning för cyklister, en satsning med dig bara 400 meter av de mest envisa att stanna sadel och få för att övervinna quest'inedito steg.
 
Mer allmänt är skönheten i landskapet igen, även om de tävlande inte kommer att ha för lång tid att inse det: bortsett från en kort inledande avsnitt kommer alltid rida mellan 1.800 och 2.350 meter. belägna sjöar och bergspass, alpina ängar, bergstoppar och glaciärer cykelbyxor, flora och fauna som är typiska för höga berg. Det är inte av en slump är ett datumfält, då neroaranciofluo klanen förlitar mycket att mejsla ut en ledande roll.