Oscaro avslöjar nytt namn och kit före 2017 Tour de France

25/07/2017 0
Den franska Pro-Continental-truppen kommer nu att bli känd som Team Fortuneo-Oscaro med Oscaro som ersätter Vital Concept som titelsponsor. Den vita Oscaro-logotypen ersätter Vital Concept-logotypen på framsidan av jerseyen, som annars är oförändrad.
 
Oscaro har varit förknippad med laget sedan 2016-säsongen med sin logotyp som visas på laget knicks och jersey cykeltröja Fortuneo Vital. Grundades 1999, är det franska e-handelsföretaget specialiserat på fordonsindustrin och möjligheten att öka sitt sponsorskap kommer att bidra till att bygga ett globalt varumärke enligt Pierre-Noël Luiggi, VD och koncernchef på Oscaro.com.
 
"Detta partnerskap är symboliskt för vår förening till cykelteamet som visar värderingar som är kära för oss. Detta kommer också att göra det möjligt för Oscaro att stärka sin närvaro i Benelux, Spanien, Portugal och USA som är länder med passionerade cykelfläktar, Säger Luiggi.
 
Team Fortuneo-Oscaro generalchef Emmanuel Hubert tillade att han ser fram emot de förnyade och förbättrade relationerna med Luiggi och Oscaro som börjar med Tour de France.
 
"Vi är väldigt glada att fortsätta äventyret med företaget Oscaro, säger Hubert. "Pierre-Noël Luiggi är en älskare av kommunikation genom sport, och med oss ​​kan vi ge honom maximal synlighet. Team Fortuneo-Oscaro kommer att vara stolt över att ha färgerna på två stora partner på Tour de France."
 
Team Fortuneo-Oscaro startar turen med den yngsta ryttaren i tävlingen, Elie Gesbert, som också kommer vara den första åkaren att rida ner på startrampen på 14 km-scenen 1-talsprov av Tour de France i Düsseldorf.
 
Team Fortuneo-Oscaro kommer att stödja argentinska Eduardo Sepúlveda i den allmänna klassificeringen på sitt tredje utseende tillsammans med Dan McLay i sprintsna. Lagets franska kontingent kommer också att vara jaktstadiet vinner under de tre veckorna.