Maloja pushbikrar med nya tröjor och damlag till nästa nivå

10/05/2017 0
I Indigoblau till nästa nivå: Maloja Pushbikers börjar säsongen 2017/18 med välkända spelare, internationellt erfarna deltagare, lovande talanger i nya tröjor och för första gången också med ett damerlag.
 
Således är laget från den övre bayerska Holzkirchen under ledning cykelkläder på nätet av den sex dagars veteran Christian Grasmann från den här säsongen officiellt i valet av världens bästa järnvägssportlag. Genom nominering och kvalifikation som "Track Team" i cykelvärldsförbundet UCI finns det nu ett startgodkännande vid alla världscupar, som annars endast är reserverade för landslag. Med 15 ryttare från sex nationer kämpar manslaget för segrar och pekar i den nya indirekta tröjan på den ovala rundan.
 
"Projekt med fyr karaktär"
Denna utveckling kulminerar i ett projekt med en fyrkaraktär i tysk cykling, som har planerats under ett antal år. Grunden för den stora framgången hos de bästa idrottsmännen i Maloja Pushbikers jersey har alltid varit det exemplariska samarbetet med RSV Irschenberg. Medlemskapet har blivit tiofaldigt under de senaste tio åren och strider således mot den nuvarande utvecklingen av hushållscykeln.
 
"Stäng relation mellan yrkesverksamma och nykomlingar"
"Vi har medvetet skapat en nära koppling mellan våra professionella och våra unga talanger", förklarade Grasmann, som är särskilt stolt över att integrera en 18-årig förare i elitlaget för första gången sedan U11-klassen Has.
 
Dessutom kommer ytterligare två stipendier att tilldelas en ung tysk och en ung amerikansk förare 2017.
 
"Maloja Pushbikers FEM" firar sin premiär
Maloja Pushbikers tar också hänsyn till den ökande populariteten hos kvinnors cykling i sin sjuåriga historia. Fem förare kommer att tävla under namnet "Maloja Pushbikers FEM" i internationella parkettstävlingar.
 
"Precis lika viktigt som ett resultat av en tävling är historien bakom oss, de oförglömliga upplevelserna och vänskapen som uppstår", säger Lena Vogl, som länge varit associerad med Irschenbergklubben och initierade laget tillsammans med Sofie Mangertseder.
 
Maloja Pushbikers 2017:
Christian Freuden (CH), Marcel Kalz (D), Moritz Beethoven (D), Josephine Sémon (F), Maximilian Beyer (D), Ludwig Bichler Arne Kenzler (Tyskland), Christian Lichtenberg (Tyskland), Stefan Mastaller Alexander Müller (Tyskland), Matthew Rotherham (GB), Nick Stöpler (NL), Gael Suter
 
Maloja Pushbikers FEM 2017:
Lena Vogl, Sofie Mangertseder, Janine Döring, Sabina Ossyra, Marion Dziwnik