HERO SUDTIROL DOLOMITES. 16 juni är natten

15/08/2017 0
FUORISTRADA | 2017-upplagan av HERO Südtirol Dolomites var en känsla av känsla, som såg en triumferande blå duo: Brescia Juri Ragnoli och Ravenna Elena Gaddoni. En växande dag med inte bara toppcyklarna, utan alla hjältar från 45 nationer, som efter timmar och timmar av ansträngning, klipper målstrecket genom att markera den italienska posten om mountainbike med Det högsta antalet "finisher".
 
Här är det omedelbart fråga vem som kommer att hända med Ragnoli och Gaddoni cykelbyxor dam, som kommer att skriva sitt namn på guldlistan över en av världens mest prestigefyllda tävlingar, som äntligen kan säkra en av de 4018 kistorna som finns .
Hero "nionde" kommer att vara på lördag 16 juni 2018 och vänta på att cyklisterna börjar de två 86 och 60 km-ruttarna med svimlika skillnader (4500 respektive 3200 meter) och ett unikt stadium i världen. Sella Massif, i hjärtat av Dolomiterna, en världsarvslista UNESCO, längs de historiska stegen Gardena, Campolongo, Pordoi, Duron och Sella.
 
HERO IMPRESSIONS IN EUROBIKE Det vinnande laget ändras inte: HERO förnyar sitt partnerskap med Eurobike cykeltröja Sudtirol, den viktigaste cykelvärlden, som kommer att se sin kommande upplaga från 30 augusti till 2 september i Friedrichschafen, Tyskland. Hero-arrangörsteamet väntar på alla mountainbike-entusiaster i foajén på stand 218, västra ingången, för att presentera de senaste 2018-nyheterna och uppleva 4D-känslorna för den tuffaste mountainbike marathon i världen. Med hjälp av den virtuella verkligheten och en Bianchi-mountainbike, speciellt utformad på en plattform, kommer du att kunna uppleva 4D HERO VR Experience, rida i sadeln och fördjupa dig direkt i HERO-atmosfären för att ha en komplett och första person Vision om ras.