Delko Marseille Provence KTM lägger till Mihaylov till 2018 rost

09/10/2017 0
Den 29-årige var en amatör på Martigues Sport Cyclisme och AVC Aix-en-Provence-klubbar innan han sjöng med CCC Sprandi Polkowice år 2012. Efter sex säsonger med det polska laget som såg Mihaylov vinner fem nationella bulgariska titlar och 2016 Sibiu Cykeltur, blir han 17: e ryttare på Delko Marseille Provence KTMs böcker från 2018.
 
Jag vill tacka laget för det förtroende som den placerar i mig billiga cykelkläder Delko, säger Mihaylov i ett pressmeddelande. "Jag är väldigt glad att rida i färgerna på Team Delko Marseille Provence KTM. Detta är ett mycket speciellt drag för mig eftersom jag bodde i sex år som en ryttare i den här vackra regionen Provence med mycket bra sportminnen.
 
"När det gäller laget växer det ständigt varje år och jag vill bidra så att det växer ännu snabbare. Den här gången är min dröm realiserad och jag är väldigt bestämd."
 
Mihaylov lägger till erfarenheter från Grand Tour till laget som körde Giro d'Italia 2015 och körde även Milano-San Remo och Tour of Flanders 2016. En stark tidspresistiker, Mihaylov, kommer också troligen att stärka sprinttåget till Delko Marseille Provence KTM.
 
På Delko Marseille Provence KTM kopplar Mihaylov också upp med tidigare sportdirektör och landsmän Hristo Zaikov.
 
Teamet har tidigare meddelat att Brenton Jones (JLT Condor), Julien Trarieux (Neo-Pro), Lucas De Rossi (VC la Pomme Marseille), Jérémy Leveau (Roubaix Lille Métropole), Iuri Filosi (Nippo - Vini Fantini), Javi Moreno (Bahrain-Merida) och Przemyslaw Kasperkiewicz (En efterkedjereaktion) kommer att gå med i laget från 2018.