Chefer som utnyttjar cykel popularitet

04/05/2017 0
Antalet cyklar i USA växer, enligt en rapport från Statista. Våren 2008 var antalet personer som cykelkläder på nätet cyklat under de senaste 12 månaderna drygt 47 miljoner. Under våren 2016 var detta nummer 66,5 miljoner.
 
Upstate ser också en uptick i cykling. Ett antal stigar och cykelgrupper har bildats i området och cykelbutiker har följt efter.
 
Ett segment av befolkningen som tar upp hobbyen är chefer.
 
Hank McCullough, chef för regeringens förbindelser för Piemonte Natural Gas, är en av de cykelledare. Han började cykla 1976 och började tävla 1979.
 
"När jag började cykla bodde jag i Kentucky och började cykla som ett tillfälle att se landsbygden," sa han. "Då fick jag det konkurrenskraftiga felet. Och jag gör det för att det är disciplinen att hålla sig dedikerad. Det är också en stressavlastning. Upptagen ledare behöver ett uttag. "
 
Enligt University of Texas MD Anderson Center, lindar cykling stress. Enligt centrumets rapport från maj 2016 kan kronisk stress ha stora hälsoeffekter. Men fysiska aktiviteter som cykling kan hjälpa till att minska daglig stress. "
 
I en rapport från 2016 från Harvard Medical School identifierades också fem fördelar med cykling:
 
Det är lätt på lederna. När du sitter på en cykel lägger du på ett par ben i bäckenet, till skillnad från att gå, när du lägger din vikt på benen.
Pushing pedaler ger en aerob träning. Det är bra för ditt hjärta, hjärna och blodkärl.
Cykling bygger muskel.
Det hjälper till med vardagliga aktiviteter, som balans, promenader och trappklättring.
Pedaling bygger ben.
 
Jim Cunningham, grundare av Greenville Cykling och Multisport, sa att han har sett ledande befattningshavare komma in i cykling länge.
 
En orsak till att han sa att Greenville har värd mänens amerikanska nationella professionella vägmästerskap hjälpte sporten att bli populär. "Många företag och chefer såg det och det fick dem in i det," sade Cunningham.
 
"När du har en" Michael Jordan "i sporten, får du också stor uppmärksamhet åt det," sa han och tillade att Lance Armstrongs vinnare uppmärksammade sporten. Han sa och på 1980-talet var det Greg LeMond som uppmärksammade sporten.
 
"Och eftersom cykling växer i popularitet kan din kompis hämta det och det gör att du hämtar det," sa han.
 
Cykling kan eller kanske inte övervinna golf som sport av chefer, men McCullough sa att han har utvecklat ett brett nätverk av vänner genom cykling. Han sa att cykling är en sport som är tillgänglig för en bredare demografisk än golf. Dessutom har människor ett bredare erkännande av det som sport och aktivitet.
 
"Cykling är något som någon kan göra. Det kan vara lika intensivt eller så avslappet som du vill att det ska vara, "sa han.
 
Billy Webster, adjungerad sjukvårdspolitisk professor vid Wofford College är en annan Upstate Professional som hoppar på sin cykel när hans schema tillåter. Han har också sett sporten växa i popularitet i Upstate.
 
"Med upptagna människor är det lätt att bara cykla och gå," sa han. "Många chefer plockar upp sporten eftersom de drivs av intensiteten."
 
Webster identifierade två skäl till den växande populariteten för cykling i området - infrastruktur och George Hincapie.
 
Infrastrukturen Greenville ger, liksom resten av området, det är lätt att hoppa på en cykel och ta av. Det finns hundratals miles av tillgängliga vägar för cyklister, sa han. Den infrastrukturen inkluderar cykelvägar, GHS Swamp Rabbit Trail och bergspår för mountainbikarna.
 
Den pensionerade professionella cyklisten George Hincapie, som bor i Greenville, sade att infrastrukturen på detta område är "anledningen till att vi startade Gran Fondo Hincapie", en årlig cykelevenemang med huvudkontor på Hotel Domestique i Travellers Rest. Evenemanget erbjuder tre olika åkattraktioner, samt en heltidslös festival gratis för familj och vänner.
 
"Cykling är vårt liv, och vi gillar att föra folk tillsammans för att njuta av det. Vi älskar att se nya människor komma på cyklar, och det är också givande att se att människor kommer tillbaka varje år till Gran Fondo, säger Hincapie i ett email till GSA Business Report. Årets Gran Fondo Hincapie är 21 oktober.
 
Ridlederna, tillsammans med att cykla är en tillförlitlig sport, bidrar till dess popularitet, sade Hincapie. Men, om du aldrig har ridit förr, kan det vara lite skrämmande att komma igång på grund av allt redskap, utan att veta de bästa vägarna och andra faktorer, tillade han.
 
Det finns olika cykelbutiker och grupper i Upstate, och enligt Webster arrangeras gruppresor enligt kompetensnivå. Grupperna gör också säkerhet till en del av sin träning.
 
Och enligt Hincapie arbetar han och folket på Hincapie Sportswear i Greenville på ett nytt program som bland annat hjälper fler att börja rida.
 
"Tanken är att det här programmet kommer att ge cyklister med ett omedelbart supportnätverk, ridvägar och rabatter på cykelväxlar", sa Hincapie och tillade att mer informa