Baloise Belgien Tour Bryan Coquard snabbast i en kaotisk avslutn

25/05/2017 0
I början av kampen för att övervinna var 178km från cykelkläder Vastgoedservice Lochristi till Knokke-Heist. I den andra delen väntade de till och med två episoder av trottoaren, och målet i sig var på toppen av en kort, men "stel" klättring.
 
Fly dag skapat en fem ryttare - Lasse Norman Hansen (Aqua Blue Sports), Kenneth Vanbilsen (Cofidis), Brian Van Goethem (Roompot-Nederlandse Loterij), Ludwig de Winter (WB Veranclassic Aqua Protect) Timothy Stevens (Pauwels sauzen - Vastgoedservice) men klungan var skoningslös och lät inte på en grupp av mer upptåg. På sista varvet fanns fortfarande några attacker - inklusive Hansen, 8 km men de var alla tillsammans, och det verkade som om segern kommer att avgöra sprinten. Ledsen om 150m före mål var det en stor olycka, som stoppade det mesta av klungan.
 
På den svåra final raka klarat bästa Bryan Coquard (Direct-Energie). Fransmannen hann Jens Debusschere (Lotto Soudal) och Daniela McLay (Fortuneo-Vital Concept) och i morgon kommer att gå i ledartröjan.